Prefabrik Ev

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Tıpkı dubleks prefabrik evlerde olduğu gibi farklı metrekare seçeneklerine sahip tek katlı prefabrik ev seçenekleri de, fark yaratan tasarımları ile müstakil bir ev hayali kuran alıcılar için beklentiyi yükselten ve hayalleri gerçek kılan bir seçenek oluyor.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da sektörde öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

Hızlı kuruluma sahip yeni nesil prefabrik ve konteyner yapılarımızla enerjiden madenciliğe, inşaattan havaalanı, yol ve baraj yapımına şantiye yapıları kuruyoruz.

prefabrik ev fiyatları Binada soba kullanımı varsa baca deliklerinin de dikkate alınması gerekmektedir. Prefabrik evler kaç kata kadar yapılabiliyor?

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman prepareına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi prefabrik ev paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çOkay severler.

This website is employing a safety service to safeguard alone from on-line assaults. The motion you simply done triggered the safety Resolution. There are lots of steps that would induce this block together with prefabrik ev modelleri submitting a particular term or phrase, prefabrik ev fiyatları a SQL command or malformed information.

Prefabrik evlerin betonarme yapılardan en büyük farkı hafif yapı olmasıdır. Depreme dayanıklı ve hızlı kurulan prefabrik evler aynı zamanda tüm iklim koşullarına uygun olarak inşa edilmektedir.

Villanız üretici firma profesyonel kurulum ekibimizce montajlanır. Elektrik ve su tesisatından boyaya kadar bu ekip evinizi kısa sürede projeye tam uygunlukta kurar. Sizi farklı ustaları organize etmekten kurtaran yenilikçi sistemiyle prefabrik villa prefabrik ev fiyatları fiyatları tasarrufla kazandırır.

Report this wiki page